Guide: VPN för att titta på Netflix innehåll från USA

Du känner till den väl. Du är trött och allt du vill göra är att koppla av med en bra Netflix. Men det finns inget som är värt att titta på. Kan det verkligen vara så att urvalet är så dåligt? Nej. Det kan den faktiskt inte. Men det beror bara på att du inte har tillgång till allt det bästa innehållet från Netflix i USA.

Topp 3 VPN Netflix //

NordVPN

NordVPN

30 dagar full tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

SEK 20/månad

Surfshark

Surfshark

Spara över 80 % och få 2 månader gratis

SEK 19/månad

ExpresVPN

ExpressVPN

Prova 30 dagar riskfritt. 100 % nöjdhetsgaranti

SEK 50/månad

Hur får du tillgång till detta? Med en VPN-tjänst. Med rätt VPN för Netflix kan du snabbt och enkelt få tillgång till allt det bästa innehållet från amerikanska Netflix. Vi har hittat den bästa VPN-tjänsten för Netflix USA, så att du alltid kan se de senaste och bästa programmen och filmerna från och med nu.

Varför behöver du en VPN för att titta på Netflix i USA?

Guide: VPN för att titta på Netflix innehåll från USA 1

Netflix använder den unika IP-adressen för din dator, telefon eller surfplatta för att avgöra var du befinner dig. Netflix bestämmer utifrån din plats vilka program och filmer du får titta på. Netflix använder dessutom programvara som jämför din IP-adress med data från olika databaser för att avgöra om din IP-adress är ansluten till en känd VPN-server. Om din IP-adress erkänns här kan du inte få tillgång till Netflix i USA, även om du använder en VPN.

Det är alltså inte alla VPN-lösningar som kan ge dig tillgång till Netflix i USA. Endast de bästa VPN-lösningarna för Netflix kan göra detta. Så även om du använder en VPN dagligen kanske den inte är tillräckligt bra för att ge dig tillgång till Netflix i USA och alla spännande amerikanska filmer och serier.

Netflix i USA har varit tvunget att stärka sitt försvar mot VPN-lösningar på grund av påtryckningar från filmindustrin, som till exempel kräver att Netflix US följer ett mycket strikt distributionsavtal. Många studior och tv-stationer var inte glada över att vi i Sverige till exempel kunde se deras produktioner på amerikanska villkor. Det är därför du inte kan se mycket av det amerikanska Netflix-innehållet i Sverige. Det är också därför som det har blivit svårt för många VPN-lösningar att klara av USA:s åtgärder.

Men ta det lugnt. Det finns fortfarande hopp. Netflix i USA är fortfarande inom räckhåll. Du behöver bara en bättre VPN. Vi har hittat den bästa VPN-tjänsten för Netflix.

Vad behöver en VPN för att titta på Netflix i USA göra?

Guide: VPN för att titta på Netflix innehåll från USA 2

Enkelt uttryckt måste en VPN för att titta på Netflix i USA kunna kringgå de VPN-motåtgärder som Netflix har infört i USA. I detalj betyder det att en viss VPN måste kunna ge dig tillgång till en amerikansk server som inte redan finns i Netflix databas över otillåtna amerikanska servrar. Det låter ganska enkelt, men tro oss, det är svårare än det låter.

Ovanstående är i princip allt en VPN behöver för att ge dig tillgång till Netflix i USA. Men förmågan att ta sig förbi olika blockeringar är bara en sak. Hastigheten och bandbredden bör också kunna hantera streaming av filmer och serier i bra kvalitet. Det hjälper ju inte att få tillgång till amerikanskt Netflix-innehåll om du sedan måste slösa bort din tid på att vänta på att strömmen ska buffras. Dessutom bör VPN-lösningen kunna ge dig flera åtkomstpunkter samtidigt, så att fler än en person kan använda VPN-lösningen samtidigt.

Och sist men inte minst bör säkerheten vara i ordning! Den bästa VPN Netflix bör också vara den säkraste. Och solida säkerhetsfunktioner som skydd av dina data, kryptering i militärklass, automatisk kill-switch och en mycket strikt och effektiv policy för att inte logga bör vara viktiga delar av säkerheten hos den bästa VPN Netflix.

Så vad är den bästa VPN-tjänsten för Netflix?

NordVPN. NordVPN är den bästa VPN-tjänsten för Netflix, och lösningen levererar en imponerande tjänst som kombinerar den bästa säkerheten med solid bandbredd och höga streaming- och överföringshastigheter. Dessutom är det den bästa VPN-tjänsten för att hantera Netflix blockeringar.

I skrivande stund finns det över 5 000 servrar i över 60 länder. Ett imponerande antal som också garanterar att du kan titta på Netflix utanför USA. Med det unika SmartPlay-systemet kan du enkelt växla mellan olika Netflix-kataloger i olika regioner. Och hela hushållet kan streama samtidigt eftersom NordVPN tillåter upp till sex anslutningar samtidigt.

VPN Netflix – NordVPN poäng 9/10

Guide: VPN för att titta på Netflix innehåll från USA 3

NordVPN är verkligen den bästa VPN-tjänsten för Netflix, oavsett om du vill ha tillgång till US Netflix, UK Netflix eller en helt annan version. Den är bäst på att kringgå lokala blockeringar, den har den bästa säkerheten, den har stor bandbredd och höga hastigheter, och den tillåter upp till sex användare samtidigt. Det är hela paketet. Helt klart den bästa VPN-tjänsten för Netflix.

Dessutom kan du prova NordVPN i 30 dagar. Om du inte är nöjd med NordVPN har du 30 dagars full returrätt. Men tänk på att NordVPN i skrivande stund är den bästa VPN-tjänsten för Netflix, men på grund av den ständiga utvecklingen av VPN-tekniken kan det hända att den ger ett annat resultat i framtiden. Se därför till att hålla dig uppdaterad om utvecklingen.

Skriv en kommentar