Guide: Titta på Hulu i Sverige med VPN

Tyvärr är det inte många i Sverige som känner till den amerikanska streamingtjänsten Hulu

Det är synd om du frågar oss, eftersom Hulu streamingtjänst har mycket intressant innehåll som filmer, serier och direktsändningar från flera tv-kanaler. Anledningen till att Hulu inte är så känt i Sverige är att du måste använda en VPN-tjänst för att få tillgång till Hulu och dess innehåll.

Hulu har ett brett utbud av premiuminnehåll som gör det till en seriös konkurrent till Netflix och HBO, men tyvärr bara i USA och Japan. Detta är också anledningen till att svenskar inte är så bekanta med Hulu. För det första kan du inte använda den i Sverige.

Du måste ha en VPN för Hulu för att kunna titta på Hulu i Sverige. För att tillfredsställa olika rättighetsinnehavare har Hulu varit tvunget att blockera tillgången till streamingtjänsten för alla som inte bor i USA eller Japan

Detta sker via den unika IP-adress som din dator, telefon eller surfplatta använder för att identifiera sig själv på internet.

Men som tur är finns det fortfarande ett sätt att njuta av Hulu-innehåll i Sverige – vi har testat och rekommenderar NordVPN.

NordVPN

NordVPN

30 dagar full tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

SEK 20/månad

Surfshark

Surfshark

Spara över 80 % och få 2 månader gratis

SEK 19/månad

ExpresVPN

ExpressVPN

Prova 30 dagar riskfritt. 100 % nöjdhetsgaranti

SEK 50/månad

Med en Hulu VPN kan du titta på Hulu i Sverige

Innan vi går in på detta bör vi påpeka att Hulu har infört en extra blockering som innebär att det inte räcker med en VPN för Hulu för att få tillgång. För att titta på Hulu krävs en prenumeration, precis som vi känner till från till exempel Netflix och HBO

Och det är naturligtvis helt okej. Vi betalar gärna för att se de bästa filmerna och serierna. Det enda problemet är att betalningen måste ske med ett amerikanskt betalkort. Alla andra betalkort kommer att nekas omedelbart.

Men frukta inte. Det finns en förvånansvärt enkel lösning på detta. Om du köper ett presentkort till Hulu – och ja, det går att göra utan att ha ett amerikanskt betalkort – kan du använda presentkortet för att skapa och betala din Hulu-prenumeration. Snabbt och enkelt.

Nu när vi har tagit oss igenom det första hindret kommer vi till det verkliga problemet. Att vi bara kan streama från Hulu om vi befinner oss i USA eller Japan. Men det är här vi kan använda en Hulu VPN för att titta på innehåll från Hulu i Sverige.

Genom att använda en VPN-lösning kan du ansluta till Hulu via USA. Med andra ord styr du all din internettrafik via en server i USA, vilket ger dig en amerikansk IP-adress

Det innebär att du nu kan få tillgång till Hulu från Sverige. Eftersom din IP-adress är amerikansk tror Hulu också att du befinner dig i USA.

Välj den bästa VPN-tjänsten för Hulu så att du kan titta på Hulu i Sverige

Guide: Titta på Hulu i Sverige med VPN 1

När det gäller att välja en VPN för Hulu så att du kan börja streama Hulu-filmer och -serier i Sverige är det inte helt oviktigt vilken VPN-lösning du väljer

Alla VPN-tjänster är inte lika bra på jobbet. Och vissa av dem som finns på marknaden gör det inte alls.

Först och främst – och förmodligen mest uppenbart – måste du hitta en VPN för Hulu som Hulu inte redan har gjort allt för att blockera. Om Hulu har lyckats blockera tillgången till streamingtjänsten i förväg kommer du förmodligen att se följande meddelande på din skärm:

“Baserat på din IP-adress ser vi att du försöker komma åt Hulu via ett anonymt proxyverktyg. Hulu är för närvarande inte tillgängligt utanför USA. Om du befinner dig i USA måste du inaktivera din anonymiserare för att få tillgång till videor i Hulu”.

Meddelandet berättar i korthet att den VPN-anslutning du använder redan är blockerad av Hulu. Hulu har lyckats blockera många VPN-anslutningar, så det finns nu bara ett fåtal som kan få tillgång till Hulu från Sverige.

När du har hittat en VPN som kan ge dig tillgång till Hulu är nästa viktiga sak som VPN-anslutningen måste kunna hantera att den måste kunna ge dig stor bandbredd och hög överföringshastighet. Om du inte kan strömma dina önskade filmer och serier i en kvalitet som är värd att titta på, eller om du slösar tid på att det valda innehållet buffrar, hjälper det inte att du har fått tillgång till Hulu.

Slutligen är det extremt viktigt att du väljer en VPN-lösning som inte äventyrar din säkerhet när du använder den online. Säkerheten måste vara högsta klass!

Den bästa VPN-tjänsten för Hulu måste vara mycket säker. Den bör ha solida säkerhetsfunktioner som skydd av personuppgifter, kryptering enligt militär standard, en effektiv och mycket strikt loggfri policy och en automatisk kill-switch så att du tryggt och säkert kan använda en VPN för att titta på Hulu i Sverige.

Vår rekommendation för den bästa VPN-tjänsten för Hulu

Det finns många bra VPN-leverantörer som kan ge dig tillgång till Hulu i Sverige. Vi vill dock lyfta fram NordVPN

Den här VPN-tjänsten är stabil, säker, användarvänlig och har en stor bandbredd som ger dig höga hastigheter. Dessutom ger NordVPN dig tillgång till över 1200 servrar bara i USA. Så att hitta en som låter dig streama Hulu från Sverige borde inte vara något problem alls.

Skriv en kommentar