Så här ser du på Disney Plus i Sverige

En av de största Disney-nyheterna just nu är Disney Plus – en helt ny streamingtjänst som utan tvekan kommer att sätta sin prägel på streamingmarknaden. Med Disneys egen streamingtjänst kommer det dominerande Netflix att få en stor konkurrent.

Disney Plus lanserades officiellt den 21 november i USA, Nederländerna, Kanada, Nya Zeeland och Australien. Men när kommer Disney Plus till Sverige? Det finns säkert många som är förväntansfulla – både stora och små. Disney är trots allt underhållning som berör både barns och vuxnas hjärtan.

Som tur är behöver du inte vänta på att det officiella lanseringsdatumet för Disney-streaming i Sverige ska tillkännages. Faktum är att du redan nu kan uppleva Disney Plus stora utbud av streaming genom att använda en VPN-tjänst. Du kan läsa mer om hur du gör detta på den här sidan och om Disney Plus-konceptet.

Vad är Disney Plus?

Disney Plus – som även går under namnet Disney+ – är en streamingtjänst som vi redan känner till. När du registrerar dig som användare betalar du ett månadsabonnemang, varefter du har möjlighet att strömma vidare. Här fokuserar dock streaminginnehållet på Disneys spektakulära värld. Du får innehåll från:

  • Disney
  • Pixar
  • Marvel
  • Stjärnornas krig
  • National Geographic.

Utan störande tv-reklam kan du titta på filmer, serier och dokumentärer precis när du vill. Det specifika utbudet på streamingtjänsten Disney Plus beror på ditt område och varierar därför från land till land.

Hur tittar jag på Disney+ med VPN?

Så hur tittar du på Disney+ med en VPN? Först och främst måste du ansluta till en VPN-tjänst. Se till att du loggar in på en server i antingen USA, Nederländerna, Kanada, Nya Zeeland eller Australien, eftersom det är de enda länder som har officiell tillgång till Disney Plus. När du har gjort det kan du teckna ett Disney Plus-abonnemang – så har du nu tillgång till Disney-streaming i Sverige.

Disney+ och VPN är alltså den perfekta kombinationen om du har en brinnande önskan att använda Disney Plus idag. Disney Plus kostar 6,99 dollar per månad i USA, vilket motsvarar knappt 50 svenska kronor. Jämfört med andra välkända streamingtjänster som Netflix, HBO och Viaplay är Disney Plus ett fynd.

NordVPN och ExpressVPN: Två bra VPN-tjänster

Du måste alltså alliera dig med en VPN-tjänst om du vill njuta av Disneys streamingtjänsts innehåll. Det finns massor av VPN-tjänster på marknaden, så det kan vara svårt att välja en bra och säker VPN. Två tjänster är dock särskilt värda att nämna – nämligen NordVPN och ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN

30 dagar full tillfredsställelse eller pengarna tillbaka

SEK 20/månad

Surfshark

Surfshark

Spara över 80 % och få 2 månader gratis

SEK 19/månad

ExpresVPN

ExpressVPN

Prova 30 dagar riskfritt. 100 % nöjdhetsgaranti

SEK 50/månad

NordVPN är en tjänst som är extremt säker att använda – oavsett om du använder tjänsten på din dator, TV eller mobiltelefon. Upp till sex enheter kan använda VPN-tjänsten samtidigt, vilket innebär att hela familjen kan streama. Med 5 400 servrar i 60 länder att välja mellan kan du få den snabbaste upplevelsen.

ExpressVPN ger dig också hög hastighet och säker användning. Denna VPN-tjänst är faktiskt en av de mest betrodda VPN-tjänsterna på marknaden och ger dig obegränsad åtkomst över hela världen. När du använder tjänsten är din IP-adress dold och krypterad. Det innebär att du också är skyddad från att andra kan se vad du gör.

Med rätt VPN-tjänst kan du titta på Disney Plus i Sverige. Det betyder att du inte behöver oroa dig för när Disney Plus kommer till Sverige – du kan börja streama redan idag och njuta av det stora utbudet på Disneys streamingtjänst.

Skriv en kommentar