Hur man tittar på Viaplay utomlands

Viaplay är en mycket populär streamingtjänst i Sverige, där du kan få tillgång till ett brett utbud av filmer, serier och sport

Många av filmerna, serierna och sporterna är svåra att lägga ifrån sig, vilket kan göra det svårt att resa utomlands – där Viaplays innehåll är blockerat av rättighetsskäl.

🏆 Topptips för Viaplay

NordVPN

✓ Ledande VPN-tjänst
✓ Bra för Viaplay utomlands
✓ Spara 63 % via länken nedan

30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Lyckligtvis är det bara om du befinner dig i Norge eller utanför EU som innehållet blockeras. Det beror på att nya regler trädde i kraft i EU den 1 april 2018, vilket innebar att Viaplay-tjänsten var tvungen att öppna upp innehåll i hela EU. Så här kan du använda Viaplay som du skulle göra i Sverige.

Om du befinner dig i Norge eller utanför EU är det dock en annan sak. Här blockeras allt Viaplay-innehåll – om du inte använder en VPN-tjänst.

En VPN-tjänst är lösningen

Hur man tittar på Viaplay utomlands 1

För att komma runt blockeringen av Viaplay utanför EU kan du använda en VPN-tjänst. Som tur är är den här metoden enkel och lätt, så du behöver inte oroa dig för om du kan räkna ut den eller inte

Via en VPN-tjänst leds din internettrafik via en svensk server. På så sätt tror Viaplay att du är i Sverige – oavsett var du faktiskt befinner dig.

Även om processen låter komplicerad är det ändå en enkel process om du väljer en bra VPN-tjänst. Det kräver också att du väljer en tjänst som tillhandahåller servrar i Sverige – annars kan du inte streama Viaplay. Men vilken tjänst ska du välja? NordVPN är det bästa valet.

Använd NordVPN för Viaplay utomlands

NordVPN är en VPN-tjänst som är blixtsnabb och har ett stort utbud av servrar i Sverige. Det innebär att du kan ansluta till den snabbaste servern så att du inte störs av irriterande hastighetsproblem. Dessutom är NordVPN en enkel och användarvänlig tjänst som alla kan lära sig – även om de inte har de bästa IT-kunskaperna.

För att titta på Viaplay utanför EU måste du alltså:

  • Registrera dig för NordVPN på deras webbplats
  • Ladda ner programmet till din dator, mobiltelefon, surfplatta eller TV
  • Öppna och logga in på NordVPN
  • Välj Sverige på världskartan
  • Registrera dig eller logga in på ditt Viaplay-konto.

Nu kan du strömma innehåll från Viaplay var du än befinner dig utomlands. Som du kan se är det inte en enkel process som kräver tekniskt kunnande. Detta är ett stort plus, eftersom långt ifrån alla är bekväma med att använda invecklade och komplicerade internetprogram.

Hur man tittar på Viaplay utomlands 2

NordVPN
Få sikker og privat adgang til internettet
  • 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage
dkk20
/mnd
Powered by ARPrice
  (Unlicensed)

Strömma från andra tjänster och surfa på ett säkert sätt

Även om du kanske börjar använda en VPN-tjänst för att titta på Viaplay är det långt ifrån den enda fördelen med VPN-anslutningar

Framför allt NordVPN ger dig många alternativ som utan tvekan är värda att använda. Med NordVPN kan du också använda ett stort antal andra streamingtjänster utomlands – inklusive SVT Play, VIAPLAY, HBO Nordic, C More och YouSee TV. På så sätt kan hela familjen ha roligt på resan, oavsett vilken streamingtjänst som är deras favorit.

NordVPN gör det dessutom möjligt för dig att surfa säkert på internet. Om du använder offentligt WiFi skyddas din webbläsarhistorik och dina personliga konton med hjälp av VPN-anslutningen. Det får du eftersom NordVPN fungerar som en krypterad tunnel som skyddar dina internetdata.

Om ditt hushåll består av flera familjemedlemmar behöver du inte oroa dig för om ni kan använda tjänsten samtidigt. NordVPN tillåter upp till sex enheter samtidigt – så ni behöver inte bråka om vem som får använda den fantastiska VPN-tjänsten för att streama Viaplay utomlands.

Skriv en kommentar