Om oss

VPNservice-teamet är här för att göra din VPN-sökning enklare.

Vi vet att det finns många VPN-tjänster och att det kan vara svårt att ta reda på vilken som är rätt för dig. Det är därför vi har skapat den här sidan: så att du kan få all information om VPN-tjänster på ett och samma ställe.

Uppdrag

Vårt uppdrag är enkelt: vi vill ge dig den bästa informationen om VPN-tjänster så att du kan hitta rätt VPN-tjänst för dina behov. Och vi vill göra det på ett sätt som är lätt att förstå, så även om du inte är IT-expert eller en erfaren teknisk användare kan du välja en VPN på ett enkelt och okomplicerat sätt.

Vi ger expertråd genom våra guider och artiklar om olika ämnen som rör VPN-tjänster – från hur de fungerar och hur de skiljer sig från andra tekniker som Tor, till recensioner av specifika produkter och rekommendationer om vem som bör använda varje typ av VPN (och varför).

Vårt team

Om oss 1

Kristian Ole Rørbye

Kristian har använt VPN-tjänster sedan 2009, när han flyttade från Sverige till Thailand. VPN var ett måste för att han skulle kunna se svensk TV utomlands och under åren har han testat i stort sett alla olika VPN-tjänster som finns tillgängliga

Kristians favoriter är NordVPN, ExpressVPN och HMA-Pro.

Information om ägande och reklam

Webbplatsen ägs och drivs av

Move Marketing Co., Ltd.
72/2 Wang Sing Kham Road50300
, Chiang Mai, ThailandSajten

finansieras genom reklamlänkar till våra partners. Vi visar inte en fullständig bild av VPN-marknaden.

De tjänster som vi rekommenderar har vi själva testat och kan garantera till 100 %

Läs om de olika VPN-tjänsterna här: