Bästa antivirus som också har VPN

Nu måste du mer än någonsin skydda dina elektroniska och mobila enheter från hackarattacker. Cyberbrottsligheten ökar år för år och hackarna blir allt skickligare och mer sofistikerade när det gäller att utnyttja sårbarheter i våra mobiler, surfplattor och datorer

Antivirusprogram är ett av de bästa sätten att skydda dina enheter. Antivirusprogram finns för datorer, smartphones och surfplattor. Om du ofta använder din bärbara dator eller mobil i andra nätverk bör du överväga att skaffa ett antivirusprogram med VPN.

Bästa antivirus som också har VPN 1

Vad är VPN?

VPN står för “Private Virtuel Network” och är ett viktigt skydd när du vill vara säker på att din enhet inte kan hackas via utländska nätverk. Det kan vara det nätverk du loggar in på när du är på ett kafé, besöker vänner eller är utomlands.

Med en VPN-anslutning döljs enhetens IP-adress och nätverksanslutningen ansluts till en särskild server

Med andra ord är det praktiskt taget tekniskt omöjligt att komma åt din enhet, så du kan logga in på internetbanken, kommunicera och surfa utan att behöva oroa dig för att främlingar ska följa med.

En VPN-anslutning installeras på din dator på samma sätt som ditt antivirusprogram. Det är klokt att välja en enda lösning, så att du bara behöver köra en säkerhetssökning åt gången.

Hur du hittar det bästa antivirusprogrammet som också har VPN

IT-skydd är ett område som både företag och privatpersoner måste ta itu med. I takt med att efterfrågan och behoven har ökat har antalet produktlösningar som kan skydda en eller flera av dina elektroniska enheter ökat.

Du kan jämföra dina alternativ med följande överväganden:

  • Hur många skyddsfunktioner ska antivirusprogrammet ha?
  • Ska det finnas begränsad eller obegränsad VPN?
  • Hur många enheter i hushållet ska skyddas?

De bästa antivirusprogrammen är de som har föräldrakontroll, skydd för webbkameror, brandvägg, antimalware och lösenord. De bästa programmen är flexibla när det gäller vilken typ av utrustning som ska skyddas. Med dem spelar det ingen roll om du har Android- eller iOS-enheter.

Om du vill hitta det bästa antivirusprogrammet som även har VPN, jämför olika produkter och utforska dina alternativ. Den server du ansluter till kan till exempel skilja sig åt beroende på VPN-avtalet. Och det kan variera från produkt till produkt hur många datorer, mobiler och surfplattor som kan skyddas med produktnyckeln.

Topp 3 antivirus och VPN-skydd

Varje år genomförs tester och undersökningar av de bästa antivirusprodukterna som också har en VPN. En översikt kan vara din bästa hjälp för att få maximalt skydd för dina enheter så att du kan arbeta, surfa och kommunicera fritt, oavsett var du befinner dig och vilket nätverk du är ansluten till.

De tre största VPN-leverantörerna är:

  • #1 Norton: Norton är ett av de mest välkända skyddsprogrammen. Den populära antivirus- och antimalwareprodukten är utvecklad av företaget NortonLifeLock, som har arbetat med IT-säkerhet sedan 1990-talet. Norton är en av de ledande skyddsprodukterna och nya lösningar lanseras ständigt för att passa företag och privatpersoner
  • #2 McAfee: McAfee är ett av världens största säkerhetsföretag och har funnits sedan 1987. Sedan 2011 ägs McAfee av Intel och nya produktlösningar lanseras varje år, vilket ger dig flexibiliteten att skaffa det IT-skydd som passar dina behov.
  • #3 BitDefender: BitDefender är ett rumänskt antivirusprogram som släpptes för första gången 2001. Sedan dess har den förbättrats och vidareutvecklats, och idag finns den i en version med VPN. Det unika med BitDefender är att du får 200 megabyte VPN varje dag, vilket är perfekt när flera i familjen streamar eller surfar på nätet samtidigt.

Gemensamt för alla produkter är att de erbjuder en nöjdhetsgaranti. Garantin är ett bra tillfälle att testa ditt IT-skydd gratis och utan förpliktelser och ta reda på om det fungerar optimalt för dig. Dessutom kan du använda alla antivirusprogram med VPN för Windows, Mac, iOS och Android.

Hur mycket kostar antivirus med VPN?

För de allra flesta konsumenter är priset på IT-skydd en viktig faktor när de väljer produkt. Det är inte bara säkerhetsnivån och kundfördelarna som gör att programmen skiljer sig från varandra. Det finns också en skillnad i pris och vad du betalar för en helhetslösning

Det kan vara frestande att köpa gratis antivirus med VPN, men tänk på att den här lösningen kan ge dig praktiska och säkerhetsmässiga begränsningar. Du kan till exempel begränsa hur många megabyte VPN du kan använda per dag. Och det finns begränsade funktioner i ditt antivirusprogram.

Om du vill ha maximalt skydd och vill kunna streama och surfa utan ansträngning ska du välja en betalprodukt. När du köper ett av de bästa antivirusverktygen som även har VPN kan du och din familj få ett optimalt skydd nu och i framtiden.

Skriv en kommentar