HMA erbjuder nu VPN-stöd för Android TV

Om du har väntat på VPN-stöd för smarta tv-apparater och streamingboxar med Android TV på HMA är det nu möjligt. HMA har just utökat sin portfölj av enheter och plattformar till att omfatta smart-tv-apparater och streamingboxar som körs på Android TV.

Med utökat VPN-stöd kan Android TV-användare nu också dölja sina onlineaktiviteter för annonsörer och internetleverantörer som vill hålla koll på vad du gör på nätet.

Tjänsten förbättrar också användarnas möjlighet att få tillgång till sina favorit-tv-program och streamingtjänster direkt från tv:n, vilket är bra för dem som annars har varit begränsade till andra och mindre enheter som telefoner och surfplattor.

HMA har mer än 1 000 servrar på mer än 290 platser i 190 länder. De har därför det största urvalet av serverplatser på VPN-marknaden, vilket gör tillägget av VPN-stöd för Android TV ännu mer intressant och fördelaktigt för dig som användare.

Förutom det senaste tillägget innehåller HMA:s portfölj även en gratis webbproxy, en IP-kontroll, ett DNS-leckagetest och WEBRTC-testning.

Lanserar även HMA VPN för Chrome

HMA erbjuder nu VPN-stöd för Android TV 1

Förutom stöd för Android TV lanserar de också HMA för Chrome och Firefox samt gratis proxytillägg som döljer din plats så att du kan komma åt webbplatser som annars är blockerade för nyheter, tv-serier och sociala nätverk. Utvidgningen är en del av HMA:s plan att förbättra tillgängligheten till sekretessprodukter genom att utöka räckvidden på olika plattformar.

Om du vill ha HMA VPN för din Android TV kan du ladda ner den från Google Play Store, App Store eller från HMA:s webbplats. Om du vill ha HMA för Chrome kan du ladda ner den via Chrome Web Store.

Skriv en kommentar